Skip to content

Steun CIG Nestel

De eerste 1000 dagen zijn een cruciale fase in het leven van een baby. Wat een kind op dat moment aan warme relaties krijgt, heeft een grote invloed op het latere leven. We zijn steeds op zoek hoe we dat kunnen waarmaken op maat van elk kind, elk gezin. Dit zowel voor de gezinnen die in ons centrum verblijven als voor de gezinnen bij wie we aan huis gaan.

Financiële giften worden gebruikt om onze dagelijkse werking te ondersteunen. Denk maar aan aankoop van didactisch materiaal, het organiseren van specifieke activiteiten die de band tussen ouder en kind versterken, het aanbieden van concrete workshops, het inrichten van een snoezelruimte, voorzien van aangepaste meubels voor jonge gezinnen, enz. We zetten giften vooral in waar we een belangrijke meerwaarde kunnen creëren voor de kinderen en hun gezin.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de gezinnen met jonge kinderen van Nestel te ondersteunen:

_MG_5114 (2)
Foto: Tom Dhaenens
  • Financiële gift

U kan ons steunen op onze rekening met de vermelding ‘Gift’: BE38 7785 2102 7572
Of via payconiq:

Alle giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

  • Feest?

Viert u uw pensioen, een geboorte of uw verjaardag en verkiest u – in plaats van cadeaus – als goed doel Nestel? Wij houden dan nauwkeurig bij wie wat schonk en als u dat wilt, bedanken we iedereen in uw naam.
U kan ook een schenking doen via www.goodgift.be waar we als goed doel geregistreerd zijn.

  • Acties

Steekt u liever de handen uit de mouwen? U kan ook met uw vereniging, school of bedrijf een actie of benefiet organiseren ten voordele van Nestel.

  • Materiële steun

In bepaalde situaties kan een materiële gift ook een vorm van een steun zijn. Maar om praktische redenen, vragen we om hier eerst met ons over af te stemmen. Soms doen we ook een oproep voor specifieke materialen via onze Facebookpagina.

  • Vrijwilligerswerk

Bent u bereid een aantal uren vrije tijd voor onze voorziening in te zetten? Ook zo kan u ons steunen. Meer informatie over vrijwilligerswerk in Nestel vindt u hier.

Heeft u nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
U vindt Nestel ook terug op de website van de Koning Boudewijnstichting waar u informatie, cijfers en nieuws over de goede doelen vindt.
Alvast dank in naam van de gezinnen, medewerkers, kinderen aan iedereen die ons reeds steunde op alle mogelijke manieren!